Manifestul meu

Cafegii cu Pedigree este un concept care mi-a încolțit în minte în perioada în care lucram pentru o firma ce se ocupa cu comercializarea cafelei și aparatelor de cafea. Clienții de atunci, cu dorința lor de a afla cât mai multe despre sortimentele de cafea și diferențele dintre ele (nu vorbesc despre branduri și companii producătoare, ci despre cafea Arabica vs Robusta, cafea de origine vs amestecuri de diferite origini etc.) mi-au inspirat ideea unui loc în online în care iubitorii cafelei să se poată informa despre prepararea cafelei, dar și să se poată delecta cu mici articole și eusuri despre cinema, pictura, literatura sau calatorii. De ce toate acestea? Pentru că alături de o cafea bună nu poți adăuga decât cultură, bun gust, dor de ducă, vacanță și relaxare. Așa s-a născut conceptul de Cafegii cu Pedigree.

De cinci  ani de zile am decis să-mi beau cafeaua în fiecare dimineață aproape de mare, așa ca am abandonat Bucureștiul cu forfota lui pestriță și m-am mutat în Lefkada, o insuliță la Marea Ionică, magică în timpul blândei ierni mediteraneene și plină  de relaxare și zâmbete turistice în timpul verii. De când mă aflu aici am învățat că nu există aparatul perfect, ci doar cafeaua perfectă, iar obținerea acesteia depinde în mare măsură de elemente materiale dar și supranaturale:  calitatea cafelei,  magia mâinii care o prepară și spiritul gurii care o bea.

 Pasiunea pentru scris despre cafea și lucruri boeme continuă și o dată cu ea dorința de a oferi tuturor cafegiilor cu pedigree un strop de relaxare, de frumusețe și de energie prin intermediul postărilor mele. Va invit să mă citiți și să “cafegiți” cu pedigree.

Cu drag,

Kosmina.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s